Kedves Barátaink!

Köszönjük, hogy megismerhettünk és együtt ünnepelhettünk veletek.Kérlek oszd meg velünk és más menyasszonnyokkal a tapasztalataidat , hogy megkönnyítsd a jövőbeli pároknak a választást, hogy mi vagyunk a számukra a megfelelő esküvői szolgáltató.

Kérlek görgess lejjebb

Kérlek görgess lejjebb

“...”

Timi & Matyi

Fotósként nehéz volt olyan fotóst találni saját esküvőnkre aki azt készíti el amire én magam és párom is gondolt. Gergővel még csak a jegyesfotózáson vagyunk túl, de már most nyugodtak vagyunk a munkáját illetően. Hazaérkezésünk másnapján már küldte is a képeket, amik pont olyanok lettek amilyet az ember egy jegyes fotózásról vár!!! Alig várjuk az esküvőt, hogy még több gyönyörű képet kapjunk!!

Eszti & Lackesz


Hosszú heteken keresztül dilemmáztunk a férjemmel, hogy ki legyen a fotósunk. Gergő családtag, ezért nem volt egyszerű döntés...Fosszuk meg őt a bulizás örömétől azért, hogy a mi örömteli pillanatainkat megörökítse, vagy fosszuk meg magunkat a csodálatos képeitől, amiken nem pózolunk, hanem egyszerűen csak “mi vagyunk”?! Természetesen ő fotózott, mi magunkat adtuk és a végeredmény önmagáért beszél. Köszönjük!

Eszter & Ádám


Imádjuk az esküvői képeinket, Gergőék nagyon profi és kreatív munkát végeztek. Nagyon jól elkapott pillanatok, jól megörökített érzések jellemzik a fotókat, amik teljes mértékben visszaadják a nagy napunk hangulatát. Emberileg is nagyon megkedveltük Őket, a jegyes és az esküvői fotózásunk is nagyon vidám hangulatban telt.
Köszönjük!
Mindenkinek szívből ajánlom!

Brigi & Krisztián


Mi a lagzinkra választottuk Gergőéket, a legjobb döntés volt!
Nem csak a képeik csodálatosak, de mint emberek is szuper jófejek és lazák! Már a készülődés alatt nagyon jól éreztem magam, ehhez kellett a humoruk is, és az a baráti légkör amit teremtettek.
Biztos vagyok benne, hogy a következő nagy mérföldkövek megörökítésére is őket fogjuk választani!

Bogi & Ricsi

Gergő képei fantasztikusak és részlet gazdagok! Remekül meglátja azokat a pillanatokat amik varázslatossá teszik a kép momentumát, illetve remek ötletei vannak. Mindemellett pedig nagyon kedves és segítőkész is:) Minden házasodni készülő párnak szívből tudjuk ajánlani! :))

Köszönjük HappyMoments!:))

Iza & Gergő

Nagyon jó meglátásai vannak , tökéletesen visszaadják a képek a pillanatnyi boldogságunkat és az esküvőnk hangulatát. Bátran ajánlom minden párnak akik házasodni készülnek.

Mariann & István

A legjobb döntés volt, hogy a Happy Moments csapatát választottuk! Nem unalmas velük a fotózás és közben tökéletes képek születnek! Köszönjük Nekik! Ui: Ha nem akartok a fotós előtt szorongani, mindenképp őket válasszátok, kihozzák mindenkiből a maximumot! :)

Follow me on Instagram